Alles onder een dak

Bohaco biedt u alle mogelijkheden onder

één dak. Van uitgebreide showrooms tot

het vervangen van een onderdeel.

 

Showrooms

Bohaco heeft diverse showrooms verspreid

over locaties in Brabant en Limburg. Eén

daarvan is Thoonen Kozijnen in Sint Agatha.

Hier wordt u ontvangen met een kop koffie en een luisterend oor. Op basis van uw eisen en wensen worden verschillende mogelijkheden voorgelegd uit het uitgebreide productprogramma.

 

Compleet productprogramma

Zoals u op deze website al heeft kunnen zien produceert en verkoopt Bohaco kunststof en aluminium ramen, deuren en serres. Maar naast deze producten kunt u bij Thoonen Kozijnen ook terecht voor aanvullende producten zoals een zonnescherm, rolluik of garagedeur. Alles van diezelfde goede kwaliteit. Op één plek; het hele plaatje compleet.

 

Eigen productontwikkeling, montage- en servicemedewerkers

Doordat Bohaco haar eigen ramen, deuren en serres maakt, zijn speciale wensen te realiseren. Dat ene kleine ronde raampje of een extra raamstijl vormen geen probleem. Thoonen Kozijnen plaatst de Bohaco producten met vakkundige montagemethodes, uitgevoerd door haar eigen montagemedewerkers. Zo kunt u zelfs nog tijdens het plaatsen van de kozijnen iemand aanspreken met een vraag.

Daarnaast is er een eigen service medewerker, die er voor zorgt dat (mocht er onverhoopt iets mis gaan) u niet met het probleem blijft zitten.