Aluminium kozijnen - duurzaam en individueel design 

Aluminium kozijnen van Bohaco bieden uitgebreide mogelijkheden voor individueel design, zijn zeer duurzaam en bieden veiligheid. Ramen zijn karakteristiek voor de uitstraling van uw woning. Het aluminium profiel waaruit de kozijnen zijn opgebouwd, biedt uitgebreide constructietechnische mogelijkheden voor architectonisch design en heeft bovendien een zeer hoge isolatiewaarde.

 

De onderhoudsvriendelijke aluminium profielen waarvan Bohaco haar kozijnen maakt zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, van slanke en moderne tot traditionele en diepe raamprofielen. Aluminium ramen en deuren zijn bovendien verkrijgbaar in maar liefst 300 RAL kleuren en diverse soorten structuurlak. Zo bereikt u met aluminium kozijnen een uniek design dat perfect past bij uw persoonlijke situatie voor zowel moderne nieuwbouw als voor renovatie van oude stalen kozijnen. Voor optimale inbraakpreventie is ieder aluminium kozijn uitgerust met het beste hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

Verdiepte aluminium kozijnen 

Verdiepte aluminium kozijnen van Bohaco geven uw woning een mooie uitstraling en komen bij ieder type woning optimaal tot hun recht.

Aluminium als vervanger voor stalen kozijnen 

Bij renovatie van oude stalen ramen kunt u kiezen voor de aluminium staal-look ramen van Bohaco. Zo zorgt u ervoor dat de ramen optimaal aansluiten bij de moderne uitstraling van uw woning en geniet u van comfort. Ook in bepaalde nieuwbouw situaties komt de staal-look perfect tot zijn recht.

Vlak kozijn 

Het traditionele aluminium raam heeft met zijn vlakke profiel uw woning een mooie uitstraling. Hoewel deze ramen vooral worden toegepast in moderne en eigentijdse architectuur, komen zij bij alle woonstijlen goed tot hun recht.

Compleet assortiment aluminium producten 

Bohaco biedt een compleet assortiment voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw aluminium kozijnen sluiten dan ook perfect aan bij de andere aluminium producten van Bohaco zoals een aluminium voordeur , tuindeur, schuifpui of vouwwand. Maar ook een aluminium serre of lichtstraat behoren tot de mogelijkheden. Voor uw terras biedt Bohaco bovendien een aluminium overkapping op maat.