Aluminium overkapping - voor exclusieve uitstraling 

Met een aluminium overkapping van Bohaco geniet u langer van zomeravonden en laat u uw wasgoed onbezorgd buiten drogen. Met het steeds mildere klimaat in Nederland leven we een toenemend deel van het jaar buitenshuis. Een luxe overkapping verhoogt in grote mate uw woongenot en is een ideale overgang tussen uw woning en uw tuin. Omdat alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is, adviseert Bohaco standaard de zogenaamde geïsoleerde overkapping maar ook een ongeïsoleerde overkapping behoort tot de mogelijkheden. Beide zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Weliswaar een kostbare, maar constructietechnisch zeer solide keuze. Het hele jaar door genieten van extra leefruimte? Zelfs na jarenlang gebruik, vormt Bohaco de geïsoleerde overkappingen nog om tot een serre.

Overkapping van de hoogste kwaliteit 

Een Bohaco overkapping betekent investeren in de allerhoogste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg. Uw overkapping wordt op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen. Bohaco adviseert standaard de zogenaamde geïsoleerde overkappingen, welke gemaakt zijn van aluminium met isolerend glas. Een investering die zich echter op lange termijn terugbetaald. De overkapping is door het gebruik van deze materialen bestand tegen alle weersinvloeden, zodat u zorgeloos vele jaren geniet van uw investering. Bovendien bouwt Bohaco deze geïsoleerde overkapping na jaren nog moeiteloos om tot een geïsoleerde serre.

Voordelen glas en zonwering 

De mogelijkheid om glas toe te passen door de stevige constructie heeft als voordeel dat u de lichtinval in uw woning optimaal houdt en een heldere doorkijk realiseert. Tot slot zijn de Bohaco overkappingen geschikt om serrezonwering op of onder te monteren, zodat het er ook tijdens de warmste dagen van het jaar goed toeven is.

Compleet assortiment aluminium producten 

Het voordeel van Bohaco is dat zij u een compleet assortiment biedt voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw aluminium overkapping sluit dan ook perfect aan bij de andere aluminium producten van Bohaco zoals een aluminium voordeur , tuindeuren, schuifpuien of vouwwand.