Aluminium voordeur - visitekaartje van uw woning 

Kiest u voor een aluminium voordeur van Bohaco dan kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit. Een voordeur vormt immers het visitekaartje van uw woning. De nadruk ligt dan ook op het uiterlijk. Het materiaal aluminium biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Kiest u voor een klassieke voordeur of toch juist een design voordeur. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze voor een voordeur. Aluminium voordeuren van Bohaco zijn voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Het hang- en sluitwerk voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door het politiekeurmerk.

Keuze voor aluminium of kunststof? 

Bohaco maakt zowel aluminium voordeuren als kunststof voordeuren. Waarom beide? Heel simpel: om voor elk probleem de juiste oplossing te kunnen bieden. Renovatie of nieuwbouw, kunststof of aluminium, Bohaco bewijst al jarenlang duurzame en mooie resultaten te bereiken met haar voordeuren. Bij aluminium kozijnen met een modern design sluit een aluminium design voordeur perfect bij aan.

Voordeur op maat 

Het visitekaartje van uw woning moet natuurlijk aansluiten bij uw individuele smaak. Om uw aluminium voordeur werkelijk uniek te maken, heeft u bij Bohaco de keuze uit een grote diversiteit aan vormen, kleuren en soorten glas. Wilt u het design van uw binnendeuren terug laten komen bij uw voordeur? Of maakt u van uw voordeur een heus kunstwerk, uniek in zijn soort? Bohaco maakt dit mogelijk.

Veilig woning 

Gaat u een voordeur kopen dan is het belangrijk om na te denken over het hang- en sluitwerk. Een voordeur met goed inbraakwerend beslag, zorgt voor een veilige woning. Deuren van Bohaco zijn standaard uitgevoerd met beslag van inbraakwerendheid klasse 2. Dit voldoet aan de eisen gesteld door het politiekeurmerk veilig wonen.

 

Kortom, voor een veilige, duurzame en kwalitatief hoogwaardige aluminium voordeur op maat bent u bij Bohaco aan het juiste adres.

Assortiment aluminium producten 

Behalve aluminium voordeuren heeft Bohaco een compleet aanbod aan andere aluminium producten voor een renovatie, verbouwing of nieuwbouw, zoals een aluminium overkapping of schuifpui. Daarnaast past een aluminium voordeur perfect bij aluminium kozijnen.