Betrouwbaarheid en service

Het merk Bohaco bestaat al bijna 25 jaar. Door haar lange bestaan heeft Bohaco veel ervaring opgedaan in de branche. Door eigen productie en de keuze voor hoge kwaliteit, loopt zij voorop in nieuwe ontwikkelingen. Bohaco

heeft een duidelijke, maar veilige groei doorgemaakt.

 

Vakkundig en eerlijk advies

Bohaco heeft een eigen productie van ramen, deuren en serres. Hierdoor is er veel expertise in huis. In de showroom van Thoonen Kozijnen worden geen mooie verkooppraatjes gehouden. U krijgt een vakkundig en eerlijk advies, gevolgd door een duidelijke en complete offerte.

 

Complete verzorging tekenwerk

De tekenaars die bij Bohaco werken zorgen voor de complete verzorging van het tekenwerk. Dit resulteert in een perfecte maatvoering en aansluitdetails. Bovendien komt iemand van Thoonen Kozijnen op locatie de werkelijke situatie opmeten, voordat de materialen worden besteld, zodat fouten worden vermeden.

 

De gehele Bohaco organisatie is ISO 9001-2000 gecertificeerd

Dit houdt in dat de organisatie heeft nagedacht over hoe zij met u, haar klant, om wil gaan. Bovendien heeft zij dit vastgelegd in een kwaliteitshandboek waarin staat beschreven hoe de klant de service krijgt die hij verdient.