Garagedeur - een sfeerbepalend element voor uw huis 

Een garagedeur is vaak een sfeerbepalend element van een woonhuis. Welke uitvoering en kleurstelling u ook kiest voor uw kunststof of aluminium ramen en deuren, Bohaco is altijd in staat een bijpassende garagedeur te leveren.

 

Door de robuuste constructie zijn garagedeuren bestand tegen weer en wind en functioneren ze bovendien dag en nacht vlekkeloos. Naast het feit dat zij beschikken over uitstekende uiterlijke aspecten, zijn Bohaco garagedeuren natuurlijk ook duurzaam. U kunt naast handmatige bediening ook kiezen voor elektrische bediening van uw garagedeur voor optimaal bedieningsgemak. Voor iedere garagedeur is wel een bijpassend systeem leverbaar.

 

Bij Bohaco kunt u terecht voor diverse soorten garagedeuren. Een oplossing die weinig ruimte in beslag neemt en een groot gebruiksgemak kent is de sectionaaldeur. Deze deur bestaat uit horizontale panelen die over geleiders door een motor of handmatig naar boven getrokken worden. Een andere oplossing zijn de door Bohaco vervaardigde maatwerk garagedeuren die perfect aansluiten bij Bohaco ramen en deuren.

==== U betaald GEEN BTW ====

bij aanschaf van een geïsoleerde garagedeur.

==== 14 Juni t/m 16 September 2019 ====

Sectionaal garagedeur 

Een sectionaaldeur biedt comfort, veiligheid en een optimale ruimtebesparing. De sectionaal garagedeur bestaat uit losse secties die via een geleiding onder het plafond schuiven. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen en heeft u geen extra ruimte voor de garage nodig. De sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd.

Openslaande garagedeur 

Is uw huidige dubbele houten of stalen openslaande garagedeur aan vervanging toe? Denk dan ook eens aan een aluminium of kunststof openslaande garagedeur van Bohaco. Daarbij geniet u van optimale duurzaamheid en gebruiksgemak. Een openslaande deur heeft als voordeel dat de garagepoort niet volledige geopend hoeft te worden wanneer deze gebruikt wordt.

Compleet assortiment deuren 

Wat betreft vormgeving en kleur sluit uw keuze voor een garagedeur van Bohaco perfect aan op uw ramen en deuren. Naast garagedeuren heeft Bohaco een compleet assortiment deuren. Deze bestaat uit een kunststof voordeur, aluminium voordeur, schuifpuien, tuindeuren en vouwwanden.