Kunststof kozijnen - duurzaam en individueel design 

Kunststof kozijnen van Bohaco zijn duurzaam, bieden veiligheid en bovendien zeer stijlvol. Ramen zijn immers karakteristiek voor de uitstraling van uw woning. Het kunststof profiel waaruit de kozijnen zijn opgebouwd, is loodvrij en recyclebaar. De kunststof ramen van Bohaco hebben een extra sterke gegalvaniseerde staalversterking bij iedere afmeting en hebben bovendien de hoogste isolatiewaarde op het gebied van warmte en geluid. Voor optimale inbraakpreventie is ieder kunststof kozijn uitgerust met het beste hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

 

Bij kunststof ramen en deuren zijn veel variaties en kleuren mogelijk. Zo lijken uw nieuwe kunststof kozijnen door toepassing van een folie met houtnerf precies op houten kozijnen. De diverse kunststof profielen, kleuren en bijvoorbeeld toepassing van glas in lood, zorgen ervoor dat de ramen perfect passen bij uw persoonlijke situatie.

De uitstraling van een stijlvol houten kozijn 

Deze jongste telg onder de Bohaco ramen is de absolute top onder de kunststof kozijnen. De horizontale en verticale hoekverbindingen samen met het authentieke rechte en hoekige uiterlijk geven de Alliance Exclusief de uitstraling van houten kozijnen. Door toepassing van een folie met houtnerf bereikt u de optimale houtlook. Toch profiteert u van alle voordelen die kunststof ramen u te bieden hebben.

De uitstraling van een nostalgisch houten kozijn 

Alliance kozijnen hebben dezelfde vorm als het standaard verdiepte kunststof kozijn van Bohaco, maar dan met horizontale en verticale hoekverbindingen. Het kozijn krijgt een heel ander karakter door deze hoekverbinding die zo typisch is voor hout. Wanneer u dan ook nog kiest voor folie met een houtnerf, is het kozijn bijna niet meer van hout te onderscheiden. Zo profiteert u van alle voordelen van kunststof kozijnen gecombineerd met een uitstraling van echt hout.

Verdiept kozijn met schuine verbinding 

Het basis verdiepte kunststof kozijn van Bohaco geeft met het diepe aanzicht een mooie uitstraling aan iedere woning. In de hoeken vindt u de voor kunststof zo typische schuine verbinding.

Traditioneel kunststof kozijn 

Het traditionele kunststof kozijn van Bohaco kenmerkt zich door een vlak profiel. Dit zijn de kunststof ramen zoals ze al vanaf het begin gemaakt worden. Een duurzame en voordelige oplossing wanneer u kiest voor ramen van kunststof.

Compleet assortiment kunststof producten 

Het voordeel van Bohaco is dat zij u een compleet assortiment biedt voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw kunststof kozijnen sluiten dan ook perfect aan bij de andere kunststof producten van Bohaco zoals een kunststof voordeur, tuindeuren of schuifpui.