Kunststof voordeur - visitekaartje van uw woning 

Kiest u voor een kunststof voordeur van Bohaco dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Een voordeur vormt immers het visitekaartje van uw woning en moet daarom natuurlijk vooral mooi zijn. Bohaco biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van een houten voordeur, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf uitkomst. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan een glas in lood voordeur. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur. Kunststof voordeuren van Bohaco zijn voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen. Het hang- en sluitwerk voldoet aan alle gestelde eisen door het politiekeurmerk.

Keuze voor kunststof of aluminium? 

Bohaco maakt zowel kunststof voordeuren als aluminium voordeuren. Waarom beide? Heel simpel: om voor elk probleem de juiste oplossing te kunnen bieden. Renovatie of nieuwbouw, kunststof of aluminium, Bohaco bewijst al jarenlang duurzame en mooie resultaten te bereiken met haar voordeuren. Kiest u voor kunststof kozijnen met de uitstraling van hout, dan sluit een kunststof voordeur met houtnerf folie hier perfect bij aan.

Uw unieke voordeur 

Het visitekaartje van uw woning moet natuurlijk aansluiten bij uw individuele smaak. Om uw voordeur werkelijk uniek te maken heeft u bij Bohaco de keuze uit een grote diversiteit aan vormen, kleuren en soorten glas. Wilt u het design van uw binnendeuren terug laten komen bij uw voordeur? Of maakt u van uw voordeur een heus kunstwerk, uniek in zijn soort? Bohaco maakt dit mogelijk.

Inbraakwerend beslag 

Bij het plaatsen van een nieuwe voordeur is het belangrijk om na te denken over het hang- en sluitwerk. Een voordeur met goed inbraakwerend beslag, zorgt voor een veilige woning. Deuren van Bohaco zijn standaard uitgevoerd met beslag van inbraakwerendheid klasse 2. Dit voldoet aan de eisen gesteld door het politiekeurmerk veilig wonen.

 

Kortom, voor een veilige en unieke kunststof voordeur van top kwaliteit bent u bij Bohaco aan het juiste adres.

Assortiment kunststof producten 

Naast kunststof voordeuren heeft Bohaco een heel compleet aanbod aan andere kunststof producten voor uw nieuwbouw, renovatie of verbouwing. Een kunststof voordeur past uitstekend bij kunststof kozijnen, schuifpuien of tuindeuren van Bohaco.