Kwaliteit en duurzaamheid

Uitsluitend hoogwaardig materiaal, geen concessies aan kwaliteit. Bij Thoonen Kozijnen koopt u Bohaco producten. Deze worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit kunststof en aluminium. Door een diversiteit aan

profieltypen en de mogelijkheden daarbinnen ontstaat een duurzame en stijlvolle productlijn. Daarnaast zorgt het verdekt liggend beslag voor extra esthetiek.

 

Eigen productie en met de modernste productiemachines

Bohaco producten zijn voorzien van het beste hang- en sluitwerk dat meer dan voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

 

Depothouder Stichting recycling vereniging kunststof gevelelementen (SRVKG)

Deze stichting regelt de recycling van kunststof kozijnen in Nederland. Oude kunststof kozijnen bevatten hoogwaardige grondstoffen die zonder probleem gebruikt kunnen worden voor nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen worden via depothouders naar verwerkers gebracht die de kozijnen mechanisch verwerken voor hoogwaardig hergebruik.

 

Eigen KOMO product certificaat

Producten met een KOMO certificaat voldoen aan alle eisen die producenten, architecten, bouwbedrijven en eigenaren daaraan in het bouwproces stellen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw kunststof ramen en deuren

 

Meer weten over:

SRVKG

KOMO product certificaat