Lichtstraten - voor een oase van licht 

Lichtstraten vormen de ideale oplossing voor het behoud van licht in een woning. Zowel bij nieuwbouw als bij een verbouwing is het belangrijk om de hoeveelheid natuurlijke lichtinval te optimaliseren. De invloed van licht in uw woning is groot. Veel natuurlijk daglicht zorgt voor een prettige sfeer. Bovendien is daglicht belangrijk voor uw eigen gezondheid, het geeft u een positief en een opgewekt gevoel. U kunt natuurlijk kiezen voor dakvensters of dakkoepels. Maar wanneer u een Bohaco lichtstraat toepast, haalt u een zee van licht in huis én kiest u voor het beste wat er op dit gebied te krijgen is.

 

Bohaco maakt lichtstraten geheel naar uw wensen, op maat en van de allerbeste duurzame materialen. De jarenlange ervaring en gebruik van aluminium staat garant voor de perfecte lichtstraat voor uw situatie. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden die Bohaco u te bieden heeft en kom tot de perfecte oplossing voor uw situatie.

Lessenaarsdaken 

Het lessenaarsdak bestaat uit één schuine zijde die op het dak tegen een muur wordt geplaatst. Dit is een veel toegepaste situatie om bij een aanbouw de hoeveelheid lichtinval op peil te houden.

Zadeldaken 

Een zadeldak heeft twee schuine zijden en wordt vaak vrijstaand op het dak geplaatst. Zo profiteert u van optimale lichtinval. Het zadeldak is er in een symmetrische en asymmetrische vorm.

Speciale daken 

Omdat uw fantasie geen grenzen kent, is Bohaco ook specialist op het gebied van exclusieve lichtstraatconstructies. Lichtkoepels, schilddaken en piramidedaken. Bohaco heeft op dit gebied ruime ervaring en laat u graag de mogelijkheden zien.

Ruime keuze 

Het voordeel van Bohaco is dat zij u een compleet assortiment biedt voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. U maakt uw lichtstraat dan ook compleet met de bijpassende producten. Vanuit uw luie stoel bedient u de bijpassende zonwering, dakramen en verlichting.

 

De lichtstraten passen natuurlijk perfect bij de overige aluminium producten van Bohaco zoals de aluminium kozijnen , aluminium voordeur , tuindeuren, vouwwand, schuifpui of serre.