Nieuws 

2500,= euro voor Stichting Ambulance Wens  

2 Maart hebben we het 25 jarig Jubileum van Thoonen Ramen Deuren Serres mogen vieren. We kunnen terug kijken op een heel mooi feestweekend. We hebben er van genoten.

Als goed doel hadden wij gekozen voor Stichting Ambulance Wens. Er is maar liefst 2500,= euro gedoneerd. Heel Hartelijk dank aan een ieder die hier aan bijgedragen heeft. Stichting Ambulance Wens kan dit mooie bedrag besteden aan 'dagjes uit' voor families die het verdienen, zodat ook zij kunnen genieten van een hele mooie dag !! Nogmaals dank

===NIEUW===Aluminium STAAL-LOOK kozijn===NIEUW=== 

Voor een moderne uitstraling bieden wij U de stijlvolle nieuwe aluminium  
staal-look kozijnen 

Tuinidee 2016 druk bezocht!! 

Bohaco / Thoonen 3e prijs Innovatie-Award op TuinIdee!!

Bohaco / Thoonen won tijdens de beurs TuinIdee 2016 de 3e prijs bij de TuinIdee Innovatie Award !!

De Award is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven die aantonen dat innovatie nodig en mogelijk is en inspelen op de veranderende wensen van U als consument. Het gaat hierbij om producten, planten, techniek en/of diensten.

Bohaco / Thoonen won de 3e plaats met haar noviteit het Quadro tuinpaviljoen / overkapping.

QUADRO Tuinpaviljoen / overkapping goed ontvangen 

Zowel de tuinarchitecten, hoveniers en pers als ook de bezoekers van TuinIdee 2016 waren zeer onder de indruk van het nieuwe QUADRO Tuinpaviljoen / overkapping. Tijdens de hele beurs mocht de Bohaco stand zich verheugen met een continue stroom van enthousiaste en lovende bezoekers.

Keje Plissé Raamdecoratie 

Nu bij ons verkrijgbaar, de KEJE Plissé - raamdecoratie.

Speciaal voor kunststof kozijnen. Aan binnenzijde op kozijn te plaatsen,

ZONDER boren of schroeven.

Middels een magneetband klik je het aluminium profiel op de glaslatten

van het kozijn. Bij het schoonmaken van het kozijn is het makkelijk

eraf te halen.

Te verkrijgen in decoratieve, niet doorschijnende en verduisterende stof.

Ook verkrijgbaar is de Latende met jaloezie-lamellen.

Product wordt op maat geleverd.

Op de homepage ziet U een videofilmpje van een TV-reclamespot.

Opening zonnedak MFA Sint Agatha druk bezocht

 

Woensdag 29 oktober heeft de beheerstichting van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Sint Agatha de eerste resultaten bekend gemaakt van de in de zomer geplaatste PV installatie. 120 zonnepanelen hebben in deze periode ruim 10.000 kWh opgewekt en daarmee voldoet de installatie ruimschoots aan de verwachtingen.

Vier ondernemers, te weten BCP Bouw, Van Haren Installaties B.V., Elektro Technisch Buro Nabuurs B.V. en Thoonen Ramen Deuren en Serres hebben in deze installatie geïnvesteerd. Hiermee vergroenen ze vrijwel het gehele elektraverbruik van de MFA én maken ze het de MFA mogelijk om op deze wijze na verloop van tijd een structurele besparing te realiseren op hun exploitatie.

 

Besparen op energierekening

De avond werd druk bezocht door veel andere verenigingen uit Cuijk en omgeving die ook geïnteresseerd zijn in mogelijkheden om structureel te besparen op hun energierekening door middel van bijvoorbeeld zonne-energie. Hoe deze installatie is gerealiseerd is tijdens de avond ook uitgebreid besproken.

 

Meer informatie

Is uw vereniging geïnteresseerd in de mogelijkheden om via een samenwerkingsverband met ondernemers te besparen op de energierekeing door zonne-ernergie? Neem dan voor meer informatie contact op met Niki Jansen (niki.jansen@cgm.nl)

VCA 3 voozien van nieuwe trainingspakken. 

Nieuwe trainingspakken voor VCA 3, gesponsord door Aben Reclame

en Thoonen Ramen Deuren Serres.

Kijk regelmatig op deze pagina voor aantrekkelijke acties en het laatste nieuws omtrent Thoonen - Ramen Deuren Serres.

Dec '13: Dames 1 van Quick Up in het nieuw! 

Dames 1 van Korfbalvereniging Quick Up uit St. Agatha mochten dit jaar rekenen op steun van Fons en Anja Thoonen. De oranje shirts zijn vanaf nu verfraaid met het logo van Thoonen - Ramen Deuren Serres!

Alliance Exclusief 

In 2008 introduceerden wij deze innovatie op het gebied van kunststof kozijnen. Een kunststof blokprofiel met houtlook verbindingen in de hoeken en naar wens uit te voeren met houtnerffolie. Eventuele esthetische bezwaren tegen kunststof kozijnen zijn nu echt verleden tijd. Alleen voordelen blijven over: Comfort, besparen op energierekening, besparen op tijd, moeite en geld voor onderhoud. Deze generatie kunststof kozijnen gaat een leven lang mee.