Kozijnen - kunststof én aluminium 

Bohaco maakt kunststof kozijnen én aluminium kozijnen. Waarom beide? Heel simpel: om voor elk probleem de juiste oplossing te kunnen bieden. Renovatie of nieuwbouw, kunststof of aluminium, met Bohaco ramen wordt al jarenlang bewezen duurzame en mooie resultaten te bereiken. Tevens voldoen de kozijnen aan de strengste veiligheidsnormen.

 

Bohaco ontwikkelt en monteert kunststof en aluminium kozijnen die het beste passen bij uw individuele woonwensen. Met kunststof kozijnen kiest u voor een milieubewuste en duurzame oplossing op maat. Hierbij heeft u de keuze tussen verschillende stijlen en kleuren die het beste bij u passen. Bent u op zoek naar kozijnen met de authentieke uitstraling van hout? Kies dan voor de nieuwste generatie Alliance kozijnen. Hierbij combineert u de voordelen van kunststof kozijnen met het natuurlijke uiterlijk van hout. Door de toepassing van houtnerffolie zijn Alliance Exclusief kozijnen niet meer van echt hout te onderscheiden.

 

Aluminium kozijnen zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het aluminium profiel biedt uitgebreide constructietechnische mogelijkheden en heeft bovendien een zeer hoge isolatiewaarde. Of u nu kiest voor kunststof of aluminium, Bohaco heeft altijd de juiste oplossing!

 

Vervang Uw oude stalen kozijnen voor Staal-look kozijnen. Bij renovatie van oude stalen ramen kunt u kiezen voor de aluminium staal-look ramen van Bohaco. Zo zorgt u ervoor dat de ramen optimaal aansluiten bij de moderne uitstraling van uw woning en geniet u van comfort. Ook in bepaalde nieuwbouw situaties komt de staal-look perfect tot zijn recht.