Schuifpui - voor maximale leefruimte binnen en buiten 

Een schuifpui van Bohaco zorgt voor een ideale overgang naar uw terras of tuin. U houdt maximale leefruimte in en buiten uw woning doordat deze vorm van terrasdeuren geen ruimte in beslag neemt bij het openen. De overgang is bovendien bijna dorpelloos waardoor binnen en buiten als het ware in elkaar over lopen. Schuifpuien van Bohaco zijn gebaseerd op het hefschuif principe. U tilt de vleugel eenvoudig op en schuift de deur opzij. De hefschuifpui is daarom door iedereen eenvoudig te bedienen.

 

Bohaco biedt zowel kunststof schuifpuien als aluminium schuifpuien aan. Waarom beide? Op deze manier biedt zij voor iedere situatie een perfecte en duurzame oplossing. Bij een kunststof schuifpui heeft u de mogelijkheid om folie met een houtnerf toe te passen. Op deze manier past de schuifpui goed bij uw houten kozijnen of kunststof kozijnen met houtlook. Een aluminium schuifpui heeft iets meer mogelijkheden als het gaat om grote oppervlakten en sluit natuurlijk perfect aan bij uw aluminium kozijnen.

Techniek met oog voor detail 

De schuifpuien van Bohaco zijn voorzien van hoogstaande techniek. Of u nu kiest voor een 2-delige, 3-delige of zelfs 4-delige schuifpui; Bohaco doet aan kwaliteit geen enkele concessie. Ook als u kiest voor aanvullende producten zoals een schuifhor, biedt zij u het beste dat er op dit gebied te verkrijgen is. Hierdoor heeft u vast en zeker een schuifdeur die perfect functioneert tot in lengte der dagen.

Totaal aanbod 

Het voordeel van Bohaco is dat zij u een compleet assortiment biedt voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw schuifpuien sluiten dan ook perfect aan bij de andere producten van Bohaco zoals kunststof kozijnen of aluminium kozijnen.