Serre - uw droomhuis eindelijk compleet 

Een serre is vaak een sfeervolle overgang tussen huis en tuin. Met een serre profiteert u gedurende het hele jaar, in alle seizoenen van extra leefruimte. Wanneer u investeert in een Bohaco serre dan kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en design. Bohaco biedt namelijk alleen serres van aluminium. Met dit constructietechnisch sterke en optimaal isolerende materiaal heeft Bohaco een compleet eigen systeem ontwikkeld. Dit systeem is toepasbaar is op alle woningen, zowel bestaand als nieuwbouw. Al in de voorbereiding worden u alle zorgen uit handen genomen. Uw idee├źn voor een aanbouw in de vorm van een serre worden door de adviseurs van Bohaco gevormd tot een concreet product. De volledige detailtekeningen en zelfs de bouwvergunningen worden voor u verzorgd. Bohaco maakt alle serres op maat en geheel afgestemd op uw wensen. Zo heeft u zorgeloos, een leven lang plezier van uw serre.

Architectonische hoogstandjes 

De vrijheid die het Bohaco serre systeem u biedt, mondt in vele gevallen uit tot echte architectonische hoogstandjes. Klassiek of modern, rond of hoekig met plat of schuin dak. Uw persoonlijke wensen komen volledig tot uiting met een serre van Bohaco en sluiten perfect aan bij uw woning.

Een serre komt altijd van pas 

De extra woonruimte die u toevoegt aan uw woning bij de aanschaf van een serre vult iedereen op eigen wijze in. Zomaar een greep uit verschillende toepassingen waarvoor Bohaco de afgelopen jaren serres mocht realiseren:

  • Zwembad
  • Speelruimte
  • Keuken-serre
  • Relaxruimte
  • Plantenparadijs

Volledig assortiment 

Naast serres biedt Bohaco een volledig assortiment voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Om het woongenot in uw serre te vergroten past u bijvoorbeeld serrezonwering toe. Bovendien sluit uw aluminium serre perfect aan bij andere aluminium producten van Bohaco zoals aluminium kozijnen, aluminium voordeuren , tuindeuren , schuifpuien of vouwwanden.