Serrezonwering - in alle seizoenen genieten van uw serre 

Serrezonwering is van belang wanneer uw serre of overkapping in de zomer grotendeels in de zon ligt. Het kan dan in de zomer erg warm worden in uw nieuw verkregen leefruimte. Om hiervan ook op warme zomerdagen optimaal te kunnen genieten is het belangrijk deze vorm van zonwering toe te passen.

 

De serrezonwering van Bohaco wordt gemonteerd aan de buitenzijde boven op het serredak. Hierdoor worden de zon en daarmee de warmte het beste tegengehouden. Naast serrezonwering voor op het dak is er ook serrezonwering die over het dak en de verticale voorzijde van de serre loopt. U kunt deze situatie ook bereiken door een serrezonwering voor op het dak, te combineren met screens. Het in vele kleuren en dessins verkrijgbare zonwerende doek loopt door zijgeleiders en wordt door de ingebouwde motor op en neer bewogen. De zijgeleiders en andere aluminium onderdelen van de zonwering kunnen worden uitgevoerd in een groot aantal RAL kleuren, zodat deze perfect passen bij uw aluminium serre.

 

De serrezonwering is standaard voor zien van afstandsbediening. Maar ook automatische bediening door middel van een zon- en windautomaat behoort tot de mogelijkheden en vergroot het gebruiksgemak. Bij zonneschijn loopt de zonwering automatisch uit en zorgt voor een koel binnenklimaat. Bij regen en hevige wind zorgt deze automaat ervoor dat het doek inloopt en wordt beschermd tegen slechte weersinvloeden.

Uitgebreid assortiment zonwering 

De serrezonwering sluit perfect aan bij de aluminium serre, lichtstraten en aluminium overkapping van Bohaco. Maar ook wanneer uw serre, lichtstraat of overkapping niet van het merk Bohaco is, kan deze serrezonwering in veel gevallen worden toegepast. Om te beoordelen of dit in uw geval zo is, kunt u het beste contact opnemen met Bohaco en een afspraak maken voor een vrijblijvend advies.