Terraszonwering - Wat zijn de mogelijkheden? 

Wanneer u terraszonwering aanschaft, is het belangrijk u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden. Als het mooi weer is, zit u graag buiten op uw terras. En hoewel de zon een graag geziene gast is, is zonwering vaak al snel wenselijk. Terraszonwering is bij Bohaco verkrijgbaar in diverse opties, die allemaal hun eigen kenmerken en toepassingsmogelijkheden hebben. Verdiep u vooraf in de eigenschappen van de verschillende zonwering oplossingen, zodat u zeker de juiste keuze maakt voor uw situatie. Uiteraard voorzien onze ervaren medewerkers u graag van een persoonlijk advies.

 

Terraszonwering - Knikarmscherm

Dit type terraszonwering is een vrij horizontaal liggende zonwering, die tegen de gevel wordt geplaatst en waarbij het doek met behulp van twee knikarmen uitloopt. Het is een minimalistische oplossing, die eenvoudig gemonteerd wordt tegen de gevel van uw woning. Afhankelijk van het type zonwering zijn bij ingeklapte toestand het doek en de techniek volledig beschermd. Bovendien is deze terraszonwering uit te voeren met een zonne-regen-wind sensor. Het knikarmscherm is bruikbaar tot windkracht 5 en er is een beperking aan de uitval in combinatie met de breedte van het scherm.

 

Terraszonwering - Textiele terrasoverkapping

Dit type terraszonwering bevat een vrij horizontaal liggend doek, dat door een solide overkappingsconstructie geleid wordt. Door de stevige constructie is ook bij smallere terraszonwering een grotere uitval mogelijk. Het is de oplossing voor grote terrassen en winderige locaties. Vanaf een helling van 14 graden, is deze terraszonwering beter bestand tegen water dan een knikarmscherm. Echter wanneer het scherm is ingeklapt, blijven de staanders en zijgeleiders in het zicht.

Laat u adviseren

Wij helpen u graag met het kiezen van uw ideale terraszonwering. Bezoek een van onze showrooms of bel voor een afspraak met (077) 396 11 22. Wij horen graag van u.