Textiele terrasoverkapping - bescherming tegen de zon 

Met de terrasoverkapping van textiel bent u verzekerd van goede bescherming tegen de zon. Door de stabiele constructie is de textiele terrasoverkapping van Bohaco ook goed te gebruiken op windrijke plekken en voor grotere terrassen. Het voordeel van het terrasdak van textiel van Bohaco is dat de uitval onafhankelijk van de breedte gekozen kan worden. Bovendien kan vanaf een bepaalde hellingshoek de regen gecontroleerd van het doek af lopen.

 

Om van een windvrij terras te genieten, kunt u ervoor kiezen verticale zonwering of een windscherm toe te passen bij uw textiele terrasdak. Geniet van uw terras tot laat in de avond door gebruik te maken van verlichting door middel van de geïntegreerde lichtlijst. Ook kunt u kiezen voor een terrasverwarming bij uw overkapping. Met verwarming bij uw overkapping kunt u meer dagen in het jaar en tot laat in de avond genieten van uw terras. Zowel de lichtlijst als de terrasverwarming zijn eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening . Zo heeft u naast goede bescherming tegen de zon ook een stukje comfort.

 

De textiele terras overkapping biedt uitgebreide mogelijkheden voor individueel design. Voor wat betreft het doek heeft u de keuze uit wel 47 kleuren. Voor wat betreft het frame kiest u uit 8 trendkleuren of uit maar liefst 200 RAL kleuren. Zo creëert u uw unieke terrasoverkapping van textiel.

Ruim assortiment overkappingen en zonwering 

Stem de kleur en design van uw overkapping af naar eigen wens. Maak een keuze uit het ruime assortiment doeken met verschillende designs en kleuren. Wilt u een meer permanente overkapping? Kies dan voor een aluminium overkapping of Glasoase . Naast de textiele terrasoverkapping heeft Bohaco meerdere typen zonwering, namelijk screens , serrezonwering of zonneschermen .

Creëer zelf online uw textiele terrasoverkapping 

Met deze gemakkelijk te gebruiken applicatie ontwerpt u online, driedimensionaal uw ideale textiele terrasoverkapping. De configurator werkt heel eenvouding zoals een computerspel en bevat alle mogelijkheden op het gebief van lichtlijsten, terrasverwarming, doekdessins en framekleuren. Is uw ontwerp klaar dan mailt u het eenvoudig naar Bohaco en verzoekt u ons contact met u op te nemen voor aanvullend advies of een offerte. Of u mailt het ontwerp naar u zelf, zodat u er nog eens op uw gemak naar kunt kijken.

 

De terrasconfigurator is onderdeel van de terraswerelden pagina waar u terecht kunt voor alle informatie over zonneschermen en overkappingen.

 

Ga naar de terraswereldenpagina en klik op terrasconfigurator.