Tuindeuren - haal het buitenleven naar binnen 

Met tuindeuren van Bohaco haalt u het buitenleven naar binnen. Openslaande tuindeuren vervagen de grens tussen binnen en buiten in uw woning. Zo kunt u nog meer genieten van uw tuin of terras. Een tuindeur is een eenvoudige en efficiënte oplossing voor dit doeleinde en is toe te passen bij vrijwel iedere woning. Bohaco biedt naast kunststof tuindeuren ook aluminium tuindeuren waarbij voor beide materialen bovendien veel ruimte is voor individueel design. Zo creëert u met hulp van de Bohaco adviseur voor iedere situatie een duurzame en perfecte oplossing.

 

De kunststof tuindeur heeft als voordeel dat deze uitgevoerd kan worden met een folie met houtnerf. Zo past uw terrasdeuren goed bij houten kozijnen of kunststof kozijnen met houtlook. Aluminium tuindeuren bieden constructietechnisch de meest uitgebreide mogelijkheden en kunnen juist voor grotere oppervlakten zeer geschikt zijn. Natuurlijk sluiten zij perfect aan bij de aluminium kozijnen van Bohaco. Wanneer u kiest voor volledige glazen tuindeuren dan behoudt u een maximale doorkijk vanuit uw woning naar uw terras of tuin. Maar u kunt natuurlijk ook decoratieve elementen toevoegen aan de tuindeur zoals kleur, panelen en kruisroedes. De Bohaco tuindeuren zijn van de allerhoogste kwaliteit en voorzien van het beste hang- en sluitwerk. De optimaal isolerende deuren zorgen ervoor dat u het hele jaar door geniet van comfort en gebruiksgemak.

Totaal aanbod 

Het voordeel van Bohaco is dat zij u een compleet assortiment biedt voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw tuindeuren sluiten dan ook perfect aan bij de andere producten van Bohaco zoals kunststof kozijnen of aluminium kozijnen.