Vouwwand - creëer een maximale doorgang 

Met een vouwwand van Bohaco creëert u een maximale doorgang. Zo realiseert u een optimale overgang tussen binnen en buiten. Met het Nederlandse klimaat dat steeds warmer wordt, zorgt u er met een vouwwand voor dat uw woonkamer of keuken 's zomers fungeert als een "buitenkamer". In de andere seizoenen geniet u van optimaal zicht op uw tuin met een comfortabel binnenklimaat.

 

Vouwwanden van Bohaco kenmerken zich door gebruiksgemak en laten zich eenvoudig in- en uitklappen. De aluminium kozijnen waarvan de vouwwand gemaakt is, worden gedraaid zodat ze haaks op de geleider staan. Vervolgens worden de puien in een pakket naar de zijkant geschoven. De geleider is verzonken en vlak waardoor een obstakelvrije doorgang ontstaat. De gecreëerde open ruimte is zo maximaal.

 

Het comfort van de aluminium vouwwand van Bohaco komt door de hoge isolatiewaarde van de profielen en het glas. Daarmee is de vouwwand naast een esthetische ook een duurzame keuze. Daarnaast zijn aluminium vouwwanden van Bohaco voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Totaal aanbod 

Bohaco biedt u een compleet assortiment voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Uw vouwwand sluit dan ook perfect aan bij de andere producten van Bohaco zoals bij een serre of in combinatie met een aanbouw bij een lichtstraat of aluminium overkapping.