Zonwering - met één druk op de knop, in of uit de zon 

Een beschutte plaats uit de zon, beschermen van uw meubilair, het handhaven van een heerlijk koel binnenklimaat? Zonwering van Bohaco biedt voor iedere situatie een ideale oplossing. Het uitgebreide assortiment aan screens, serrezonwering, zonneschermen en textiele overkappingen van Bohaco bestaat uit degelijke en duurzame producten met geavanceerde technologieën en zijn uitgevoerd in een grote diversiteit aan kleuren.

 

Met elektrische zonwering kunt u met één klik in of uit de zon. Dit bedieningsgemak vanuit de luie stoel is natuurlijk een luxe die het gebruiksplezier van zonwering aanzienlijk doen toenemen. Zonwering van Bohaco kan tevens worden uitgerust met verlichting en verwarming voor het allerhoogste comfort.

 

Zoekt u naar een efficiënte manier om te veel aan zonlicht en warmte buiten te houden, dan kiest u voor screens. Deze screens zijn er in diverse uitvoeringen en zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of gevel. Wanneer uw serre of overkapping veel in de zon ligt dan is een serrezonwering dé oplossing om toch een aangenaam klimaat te creëren. Met een zonnescherm kunt u optimaal genieten van uw terras. Voor deze zonneschermen heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen en doeken. De zonwering sluit perfect aan bij de Bohaco ramen, deuren en serres en zijn aan strenge kwaliteitscontrole onderworpen.

Serrezonwering

Zonneschermen